Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Kabinet za osnove inženjerstva
Citirajte ovaj rad
Pavić, A. (2019). Primjena NIR spektroskopije u određivanju aktivnih tvari u tabletiranim dodacima prehrani (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:780888
Pavić, Anamarija. "Primjena NIR spektroskopije u određivanju aktivnih tvari u tabletiranim dodacima prehrani." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:780888
Pavić, Anamarija. "Primjena NIR spektroskopije u određivanju aktivnih tvari u tabletiranim dodacima prehrani." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:780888
Pavić, A. (2019). 'Primjena NIR spektroskopije u određivanju aktivnih tvari u tabletiranim dodacima prehrani', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 30.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:780888
Pavić A. Primjena NIR spektroskopije u određivanju aktivnih tvari u tabletiranim dodacima prehrani [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 30.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:780888
A. Pavić, "Primjena NIR spektroskopije u određivanju aktivnih tvari u tabletiranim dodacima prehrani", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:780888