diplomski rad
Razlike u nutritivnom sastavu Dalmatinskog i Istarskog pršuta s različitih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava u Republici Hrvatskoj

Batinica, Ivona
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Batinica, I. (2019). Razlike u nutritivnom sastavu Dalmatinskog i Istarskog pršuta s različitih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava u Republici Hrvatskoj (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:822923

Batinica, Ivona. "Razlike u nutritivnom sastavu Dalmatinskog i Istarskog pršuta s različitih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava u Republici Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:822923

Batinica, Ivona. "Razlike u nutritivnom sastavu Dalmatinskog i Istarskog pršuta s različitih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava u Republici Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:822923

Batinica, I. (2019). 'Razlike u nutritivnom sastavu Dalmatinskog i Istarskog pršuta s različitih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava u Republici Hrvatskoj', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:822923

Batinica I. Razlike u nutritivnom sastavu Dalmatinskog i Istarskog pršuta s različitih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava u Republici Hrvatskoj [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 15.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:822923

I. Batinica, "Razlike u nutritivnom sastavu Dalmatinskog i Istarskog pršuta s različitih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava u Republici Hrvatskoj", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:822923

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.