Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad
Režan, A. (2019). Pregled organizacije nutritivne skrbi u "KBC-u Zagreb" (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:519868
Režan, Antonela. "Pregled organizacije nutritivne skrbi u "KBC-u Zagreb"." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:519868
Režan, Antonela. "Pregled organizacije nutritivne skrbi u "KBC-u Zagreb"." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:519868
Režan, A. (2019). 'Pregled organizacije nutritivne skrbi u "KBC-u Zagreb"', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:519868
Režan A. Pregled organizacije nutritivne skrbi u "KBC-u Zagreb" [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 11.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:519868
A. Režan, "Pregled organizacije nutritivne skrbi u "KBC-u Zagreb"", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:519868