prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj roka berbe na hlapljive komponente djevičanskog maslinovog ulja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj roka berbe na hlapljive komponente djevičanskog maslinovog ulja

Dujšin, Barbara
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Dujšin, B. (2014). Utjecaj roka berbe na hlapljive komponente djevičanskog maslinovog ulja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:939720

Dujšin, Barbara. "Utjecaj roka berbe na hlapljive komponente djevičanskog maslinovog ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:939720

Dujšin, Barbara. "Utjecaj roka berbe na hlapljive komponente djevičanskog maslinovog ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:939720

Dujšin, B. (2014). 'Utjecaj roka berbe na hlapljive komponente djevičanskog maslinovog ulja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:939720

Dujšin B. Utjecaj roka berbe na hlapljive komponente djevičanskog maslinovog ulja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 15.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:939720

B. Dujšin, "Utjecaj roka berbe na hlapljive komponente djevičanskog maslinovog ulja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:939720

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.