diplomski rad
Fizikalno-kemijska svojstva kruha sa dodatkom crnog češnjaka

Roščić, Lucija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Kabinet za procese pripreme hrane

Citirajte ovaj rad

Roščić, L. (2019). Fizikalno-kemijska svojstva kruha sa dodatkom crnog češnjaka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266503

Roščić, Lucija. "Fizikalno-kemijska svojstva kruha sa dodatkom crnog češnjaka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266503

Roščić, Lucija. "Fizikalno-kemijska svojstva kruha sa dodatkom crnog češnjaka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266503

Roščić, L. (2019). 'Fizikalno-kemijska svojstva kruha sa dodatkom crnog češnjaka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266503

Roščić L. Fizikalno-kemijska svojstva kruha sa dodatkom crnog češnjaka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266503

L. Roščić, "Fizikalno-kemijska svojstva kruha sa dodatkom crnog češnjaka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266503

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.