diplomski rad
Učestalost korištenja dodataka prehrani u žena oboljelih od karcinoma

Pačić, Nives
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane

Citirajte ovaj rad

Pačić, N. (2019). Učestalost korištenja dodataka prehrani u žena oboljelih od karcinoma (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:879125

Pačić, Nives. "Učestalost korištenja dodataka prehrani u žena oboljelih od karcinoma." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:879125

Pačić, Nives. "Učestalost korištenja dodataka prehrani u žena oboljelih od karcinoma." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:879125

Pačić, N. (2019). 'Učestalost korištenja dodataka prehrani u žena oboljelih od karcinoma', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:879125

Pačić N. Učestalost korištenja dodataka prehrani u žena oboljelih od karcinoma [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:879125

N. Pačić, "Učestalost korištenja dodataka prehrani u žena oboljelih od karcinoma", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:879125

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.