Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese sušenja i praćenje stabilnosti biološki aktivnih spojeva
Citirajte ovaj rad
Jurković, M. (2019). Optimizacija ekstrakcije polifenolnih spojeva i pigmenata iz lista koprive (Urtica dioica L.) primjenom ultrazvuka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:852246
Jurković, Marijana. "Optimizacija ekstrakcije polifenolnih spojeva i pigmenata iz lista koprive (Urtica dioica L.) primjenom ultrazvuka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:852246
Jurković, Marijana. "Optimizacija ekstrakcije polifenolnih spojeva i pigmenata iz lista koprive (Urtica dioica L.) primjenom ultrazvuka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:852246
Jurković, M. (2019). 'Optimizacija ekstrakcije polifenolnih spojeva i pigmenata iz lista koprive (Urtica dioica L.) primjenom ultrazvuka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:852246
Jurković M. Optimizacija ekstrakcije polifenolnih spojeva i pigmenata iz lista koprive (Urtica dioica L.) primjenom ultrazvuka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:852246
M. Jurković, "Optimizacija ekstrakcije polifenolnih spojeva i pigmenata iz lista koprive (Urtica dioica L.) primjenom ultrazvuka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:852246