Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Vučko, L. (2020). Utjecaj visoke temperature i proteinaze K na antibakterijsku aktivnost Lactobacillus sojeva (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:133095
Vučko, Lucija. "Utjecaj visoke temperature i proteinaze K na antibakterijsku aktivnost Lactobacillus sojeva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:133095
Vučko, Lucija. "Utjecaj visoke temperature i proteinaze K na antibakterijsku aktivnost Lactobacillus sojeva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:133095
Vučko, L. (2020). 'Utjecaj visoke temperature i proteinaze K na antibakterijsku aktivnost Lactobacillus sojeva', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:133095
Vučko L. Utjecaj visoke temperature i proteinaze K na antibakterijsku aktivnost Lactobacillus sojeva [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:133095
L. Vučko, "Utjecaj visoke temperature i proteinaze K na antibakterijsku aktivnost Lactobacillus sojeva", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:133095