prikaz prve stranice dokumenta Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti u bagremovu medu-sezona 2018.
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti u bagremovu medu-sezona 2018.

Matančević, Mirna
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Matančević, M. (2019). Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti u bagremovu medu-sezona 2018. (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350463

Matančević, Mirna. "Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti u bagremovu medu-sezona 2018.." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350463

Matančević, Mirna. "Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti u bagremovu medu-sezona 2018.." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350463

Matančević, M. (2019). 'Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti u bagremovu medu-sezona 2018.', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.11.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350463

Matančević M. Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti u bagremovu medu-sezona 2018. [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 15.11.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350463

M. Matančević, "Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti u bagremovu medu-sezona 2018.", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350463

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.