završni rad
Značaj matične mliječi u prehrani

Petek, Petra
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Petek, P. (2020). Značaj matične mliječi u prehrani (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:693096

Petek, Petra. "Značaj matične mliječi u prehrani." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:693096

Petek, Petra. "Značaj matične mliječi u prehrani." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:693096

Petek, P. (2020). 'Značaj matične mliječi u prehrani', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:693096

Petek P. Značaj matične mliječi u prehrani [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 13.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:693096

P. Petek, "Značaj matične mliječi u prehrani", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:693096

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.