završni rad
Određivanje udjela ukupnih mineralnih tvari i proteina u uzorcima sireva

Vranković, Lucija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Vranković, L. (2020). Određivanje udjela ukupnih mineralnih tvari i proteina u uzorcima sireva (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344340

Vranković, Lucija. "Određivanje udjela ukupnih mineralnih tvari i proteina u uzorcima sireva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344340

Vranković, Lucija. "Određivanje udjela ukupnih mineralnih tvari i proteina u uzorcima sireva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344340

Vranković, L. (2020). 'Određivanje udjela ukupnih mineralnih tvari i proteina u uzorcima sireva', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344340

Vranković L. Određivanje udjela ukupnih mineralnih tvari i proteina u uzorcima sireva [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 26.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344340

L. Vranković, "Određivanje udjela ukupnih mineralnih tvari i proteina u uzorcima sireva", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344340

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.