Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Vranković, L. (2020). Određivanje udjela ukupnih mineralnih tvari i proteina u uzorcima sireva (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344340
Vranković, Lucija. "Određivanje udjela ukupnih mineralnih tvari i proteina u uzorcima sireva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344340
Vranković, Lucija. "Određivanje udjela ukupnih mineralnih tvari i proteina u uzorcima sireva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344340
Vranković, L. (2020). 'Određivanje udjela ukupnih mineralnih tvari i proteina u uzorcima sireva', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344340
Vranković L. Određivanje udjela ukupnih mineralnih tvari i proteina u uzorcima sireva [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 26.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344340
L. Vranković, "Određivanje udjela ukupnih mineralnih tvari i proteina u uzorcima sireva", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344340