završni rad
Fitosteroli koprive (Urtica dioica L.)

Robić, Katarina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Robić, K. (2020). Fitosteroli koprive (Urtica dioica L.) (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745308

Robić, Katarina. "Fitosteroli koprive (Urtica dioica L.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745308

Robić, Katarina. "Fitosteroli koprive (Urtica dioica L.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745308

Robić, K. (2020). 'Fitosteroli koprive (Urtica dioica L.)', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745308

Robić K. Fitosteroli koprive (Urtica dioica L.) [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 22.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745308

K. Robić, "Fitosteroli koprive (Urtica dioica L.)", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745308

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.