završni rad
Umjetni zaslađivači- primjena i rizici za ljudsko zdravlje

Mihaljević, Matea
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za toksikologiju

Citirajte ovaj rad

Mihaljević, M. (2020). Umjetni zaslađivači- primjena i rizici za ljudsko zdravlje (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:249064

Mihaljević, Matea. "Umjetni zaslađivači- primjena i rizici za ljudsko zdravlje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:249064

Mihaljević, Matea. "Umjetni zaslađivači- primjena i rizici za ljudsko zdravlje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:249064

Mihaljević, M. (2020). 'Umjetni zaslađivači- primjena i rizici za ljudsko zdravlje', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:249064

Mihaljević M. Umjetni zaslađivači- primjena i rizici za ljudsko zdravlje [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:249064

M. Mihaljević, "Umjetni zaslađivači- primjena i rizici za ljudsko zdravlje", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:249064

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.