završni rad
Utjecaj temperature na rast i proizvodnju etanola kod kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777

Kralj, Monika
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Kralj, M. (2020). Utjecaj temperature na rast i proizvodnju etanola kod kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777 (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:080412

Kralj, Monika. "Utjecaj temperature na rast i proizvodnju etanola kod kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:080412

Kralj, Monika. "Utjecaj temperature na rast i proizvodnju etanola kod kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:080412

Kralj, M. (2020). 'Utjecaj temperature na rast i proizvodnju etanola kod kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:080412

Kralj M. Utjecaj temperature na rast i proizvodnju etanola kod kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777 [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:080412

M. Kralj, "Utjecaj temperature na rast i proizvodnju etanola kod kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:080412

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.