završni rad
Analitičke metode izolacije funkcionalnih sastojaka iz nusproizvoda kave

Petek, Andreja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za analitičku kemiju

Citirajte ovaj rad

Petek, A. (2020). Analitičke metode izolacije funkcionalnih sastojaka iz nusproizvoda kave (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169075

Petek, Andreja. "Analitičke metode izolacije funkcionalnih sastojaka iz nusproizvoda kave." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169075

Petek, Andreja. "Analitičke metode izolacije funkcionalnih sastojaka iz nusproizvoda kave." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169075

Petek, A. (2020). 'Analitičke metode izolacije funkcionalnih sastojaka iz nusproizvoda kave', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169075

Petek A. Analitičke metode izolacije funkcionalnih sastojaka iz nusproizvoda kave [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 22.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169075

A. Petek, "Analitičke metode izolacije funkcionalnih sastojaka iz nusproizvoda kave", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169075

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.