Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Ritoša, E. (2020). Usporedba sastava fitosterola iz korijena koprive, vrbovice i sabal palme (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:832309
Ritoša, Ema. "Usporedba sastava fitosterola iz korijena koprive, vrbovice i sabal palme." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:832309
Ritoša, Ema. "Usporedba sastava fitosterola iz korijena koprive, vrbovice i sabal palme." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:832309
Ritoša, E. (2020). 'Usporedba sastava fitosterola iz korijena koprive, vrbovice i sabal palme', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:832309
Ritoša E. Usporedba sastava fitosterola iz korijena koprive, vrbovice i sabal palme [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:832309
E. Ritoša, "Usporedba sastava fitosterola iz korijena koprive, vrbovice i sabal palme", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:832309