završni rad
Kobilje mlijeko u ljudskoj prehrani- prehrambena, funkcionalna i tehnološka svojstva

Sačić, Mihaela
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Sačić, M. (2020). Kobilje mlijeko u ljudskoj prehrani- prehrambena, funkcionalna i tehnološka svojstva (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960497

Sačić, Mihaela. "Kobilje mlijeko u ljudskoj prehrani- prehrambena, funkcionalna i tehnološka svojstva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960497

Sačić, Mihaela. "Kobilje mlijeko u ljudskoj prehrani- prehrambena, funkcionalna i tehnološka svojstva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960497

Sačić, M. (2020). 'Kobilje mlijeko u ljudskoj prehrani- prehrambena, funkcionalna i tehnološka svojstva', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960497

Sačić M. Kobilje mlijeko u ljudskoj prehrani- prehrambena, funkcionalna i tehnološka svojstva [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960497

M. Sačić, "Kobilje mlijeko u ljudskoj prehrani- prehrambena, funkcionalna i tehnološka svojstva", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960497

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.