Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Novak, A. (2020). Učestalost korištenja dodataka prehrani i alternativnih dijeta osoba oboljelih od multiple skleroze (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:767045
Novak, Antonela. "Učestalost korištenja dodataka prehrani i alternativnih dijeta osoba oboljelih od multiple skleroze." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:767045
Novak, Antonela. "Učestalost korištenja dodataka prehrani i alternativnih dijeta osoba oboljelih od multiple skleroze." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:767045
Novak, A. (2020). 'Učestalost korištenja dodataka prehrani i alternativnih dijeta osoba oboljelih od multiple skleroze', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:767045
Novak A. Učestalost korištenja dodataka prehrani i alternativnih dijeta osoba oboljelih od multiple skleroze [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 23.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:767045
A. Novak, "Učestalost korištenja dodataka prehrani i alternativnih dijeta osoba oboljelih od multiple skleroze", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:767045