prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj standardizacije i toplinske obrade na kemijski sastav i svojstva mlijeka
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj standardizacije i toplinske obrade na kemijski sastav i svojstva mlijeka

Marković, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Marković, I. (2014). Utjecaj standardizacije i toplinske obrade na kemijski sastav i svojstva mlijeka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:580138

Marković, Ivana. "Utjecaj standardizacije i toplinske obrade na kemijski sastav i svojstva mlijeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:580138

Marković, Ivana. "Utjecaj standardizacije i toplinske obrade na kemijski sastav i svojstva mlijeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:580138

Marković, I. (2014). 'Utjecaj standardizacije i toplinske obrade na kemijski sastav i svojstva mlijeka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:580138

Marković I. Utjecaj standardizacije i toplinske obrade na kemijski sastav i svojstva mlijeka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 29.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:580138

I. Marković, "Utjecaj standardizacije i toplinske obrade na kemijski sastav i svojstva mlijeka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:580138

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.