završni rad
Antioksidacijska i senzorska svojstva čokolada sa zamjenskim sladilima

Poldan, Petra
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Poldan, P. (2020). Antioksidacijska i senzorska svojstva čokolada sa zamjenskim sladilima (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:488442

Poldan, Petra. "Antioksidacijska i senzorska svojstva čokolada sa zamjenskim sladilima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:488442

Poldan, Petra. "Antioksidacijska i senzorska svojstva čokolada sa zamjenskim sladilima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:488442

Poldan, P. (2020). 'Antioksidacijska i senzorska svojstva čokolada sa zamjenskim sladilima', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:488442

Poldan P. Antioksidacijska i senzorska svojstva čokolada sa zamjenskim sladilima [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:488442

P. Poldan, "Antioksidacijska i senzorska svojstva čokolada sa zamjenskim sladilima", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:488442

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.