Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Poldan, P. (2020). Antioksidacijska i senzorska svojstva čokolada sa zamjenskim sladilima (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:488442
Poldan, Petra. "Antioksidacijska i senzorska svojstva čokolada sa zamjenskim sladilima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:488442
Poldan, Petra. "Antioksidacijska i senzorska svojstva čokolada sa zamjenskim sladilima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:488442
Poldan, P. (2020). 'Antioksidacijska i senzorska svojstva čokolada sa zamjenskim sladilima', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:488442
Poldan P. Antioksidacijska i senzorska svojstva čokolada sa zamjenskim sladilima [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:488442
P. Poldan, "Antioksidacijska i senzorska svojstva čokolada sa zamjenskim sladilima", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:488442