prikaz prve stranice dokumenta Analiza školskih jelovnika prema Healthy Meal standardu
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Analiza školskih jelovnika prema Healthy Meal standardu

Kreš, Patricija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Kreš, P. (2020). Analiza školskih jelovnika prema Healthy Meal standardu (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:148177

Kreš, Patricija. "Analiza školskih jelovnika prema Healthy Meal standardu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:148177

Kreš, Patricija. "Analiza školskih jelovnika prema Healthy Meal standardu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:148177

Kreš, P. (2020). 'Analiza školskih jelovnika prema Healthy Meal standardu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:148177

Kreš P. Analiza školskih jelovnika prema Healthy Meal standardu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 15.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:148177

P. Kreš, "Analiza školskih jelovnika prema Healthy Meal standardu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:148177

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.