prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj primjene visokog hidrostatskog tlaka na teksturu minimalno procesiranog krumpira
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj primjene visokog hidrostatskog tlaka na teksturu minimalno procesiranog krumpira

Žigolić, Adrijana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za tehničku termodinamiku

Citirajte ovaj rad

Žigolić, A. (2020). Utjecaj primjene visokog hidrostatskog tlaka na teksturu minimalno procesiranog krumpira (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554389

Žigolić, Adrijana. "Utjecaj primjene visokog hidrostatskog tlaka na teksturu minimalno procesiranog krumpira." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554389

Žigolić, Adrijana. "Utjecaj primjene visokog hidrostatskog tlaka na teksturu minimalno procesiranog krumpira." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554389

Žigolić, A. (2020). 'Utjecaj primjene visokog hidrostatskog tlaka na teksturu minimalno procesiranog krumpira', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 30.01.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554389

Žigolić A. Utjecaj primjene visokog hidrostatskog tlaka na teksturu minimalno procesiranog krumpira [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 30.01.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554389

A. Žigolić, "Utjecaj primjene visokog hidrostatskog tlaka na teksturu minimalno procesiranog krumpira", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554389

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.