Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Sušac, M. (2020). Utjecaj odabranih sojeva bakterija mliječne kiseline na dentalne patogene (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:471484
Sušac, Mislav. "Utjecaj odabranih sojeva bakterija mliječne kiseline na dentalne patogene." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:471484
Sušac, Mislav. "Utjecaj odabranih sojeva bakterija mliječne kiseline na dentalne patogene." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:471484
Sušac, M. (2020). 'Utjecaj odabranih sojeva bakterija mliječne kiseline na dentalne patogene', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:471484
Sušac M. Utjecaj odabranih sojeva bakterija mliječne kiseline na dentalne patogene [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:471484
M. Sušac, "Utjecaj odabranih sojeva bakterija mliječne kiseline na dentalne patogene", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:471484