prikaz prve stranice dokumenta Dizajnirana jaja: od poboljšanog nutritivnog statusa do funkcionalne hrane
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Dizajnirana jaja: od poboljšanog nutritivnog statusa do funkcionalne hrane

Prežigalo, Martina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Prežigalo, M. (2019). Dizajnirana jaja: od poboljšanog nutritivnog statusa do funkcionalne hrane (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:726130

Prežigalo, Martina. "Dizajnirana jaja: od poboljšanog nutritivnog statusa do funkcionalne hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:726130

Prežigalo, Martina. "Dizajnirana jaja: od poboljšanog nutritivnog statusa do funkcionalne hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:726130

Prežigalo, M. (2019). 'Dizajnirana jaja: od poboljšanog nutritivnog statusa do funkcionalne hrane', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:726130

Prežigalo M. Dizajnirana jaja: od poboljšanog nutritivnog statusa do funkcionalne hrane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 23.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:726130

M. Prežigalo, "Dizajnirana jaja: od poboljšanog nutritivnog statusa do funkcionalne hrane", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:726130

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.