diplomski rad
Identifikacija i karakterizacija bioaktivnih peptida proizvedenih s odabranim sojevima bakterija mliječne kiseline

Brajković, Katarina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Brajković, K. (2020). Identifikacija i karakterizacija bioaktivnih peptida proizvedenih s odabranim sojevima bakterija mliječne kiseline (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268124

Brajković, Katarina. "Identifikacija i karakterizacija bioaktivnih peptida proizvedenih s odabranim sojevima bakterija mliječne kiseline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268124

Brajković, Katarina. "Identifikacija i karakterizacija bioaktivnih peptida proizvedenih s odabranim sojevima bakterija mliječne kiseline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268124

Brajković, K. (2020). 'Identifikacija i karakterizacija bioaktivnih peptida proizvedenih s odabranim sojevima bakterija mliječne kiseline', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.05.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268124

Brajković K. Identifikacija i karakterizacija bioaktivnih peptida proizvedenih s odabranim sojevima bakterija mliječne kiseline [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 25.05.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268124

K. Brajković, "Identifikacija i karakterizacija bioaktivnih peptida proizvedenih s odabranim sojevima bakterija mliječne kiseline", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268124

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.