diplomski rad
Primjena testova sklonosti u senzorskoj procjeni meda

Bakir, Lara
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Bakir, L. (2020). Primjena testova sklonosti u senzorskoj procjeni meda (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:972189

Bakir, Lara. "Primjena testova sklonosti u senzorskoj procjeni meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:972189

Bakir, Lara. "Primjena testova sklonosti u senzorskoj procjeni meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:972189

Bakir, L. (2020). 'Primjena testova sklonosti u senzorskoj procjeni meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.12.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:972189

Bakir L. Primjena testova sklonosti u senzorskoj procjeni meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 06.12.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:972189

L. Bakir, "Primjena testova sklonosti u senzorskoj procjeni meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:972189

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.