Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Bakir, L. (2020). Primjena testova sklonosti u senzorskoj procjeni meda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:972189
Bakir, Lara. "Primjena testova sklonosti u senzorskoj procjeni meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:972189
Bakir, Lara. "Primjena testova sklonosti u senzorskoj procjeni meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:972189
Bakir, L. (2020). 'Primjena testova sklonosti u senzorskoj procjeni meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:972189
Bakir L. Primjena testova sklonosti u senzorskoj procjeni meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:972189
L. Bakir, "Primjena testova sklonosti u senzorskoj procjeni meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:972189