diplomski rad
Određivanje optimalne temperature za rast i proizvodnju etanola s pomoću kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777

Samardžić, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Samardžić, A. (2020). Određivanje optimalne temperature za rast i proizvodnju etanola s pomoću kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:135984

Samardžić, Ana. "Određivanje optimalne temperature za rast i proizvodnju etanola s pomoću kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:135984

Samardžić, Ana. "Određivanje optimalne temperature za rast i proizvodnju etanola s pomoću kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:135984

Samardžić, A. (2020). 'Određivanje optimalne temperature za rast i proizvodnju etanola s pomoću kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:135984

Samardžić A. Određivanje optimalne temperature za rast i proizvodnju etanola s pomoću kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:135984

A. Samardžić, "Određivanje optimalne temperature za rast i proizvodnju etanola s pomoću kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:135984

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.