Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Grgić, F. (2020). Optimiranje procesa pripreme mikroemulzija u mikroprotočnom sustavu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:467788
Grgić, Filip. "Optimiranje procesa pripreme mikroemulzija u mikroprotočnom sustavu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:467788
Grgić, Filip. "Optimiranje procesa pripreme mikroemulzija u mikroprotočnom sustavu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:467788
Grgić, F. (2020). 'Optimiranje procesa pripreme mikroemulzija u mikroprotočnom sustavu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:467788
Grgić F. Optimiranje procesa pripreme mikroemulzija u mikroprotočnom sustavu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:467788
F. Grgić, "Optimiranje procesa pripreme mikroemulzija u mikroprotočnom sustavu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:467788