diplomski rad
Optimiranje procesa pripreme mikroemulzija u mikroprotočnom sustavu

Grgić, Filip
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Grgić, F. (2020). Optimiranje procesa pripreme mikroemulzija u mikroprotočnom sustavu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:467788

Grgić, Filip. "Optimiranje procesa pripreme mikroemulzija u mikroprotočnom sustavu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:467788

Grgić, Filip. "Optimiranje procesa pripreme mikroemulzija u mikroprotočnom sustavu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:467788

Grgić, F. (2020). 'Optimiranje procesa pripreme mikroemulzija u mikroprotočnom sustavu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:467788

Grgić F. Optimiranje procesa pripreme mikroemulzija u mikroprotočnom sustavu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:467788

F. Grgić, "Optimiranje procesa pripreme mikroemulzija u mikroprotočnom sustavu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:467788

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.