Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Kurtoić, D. (2020). Optimiranje uvjeta uzgoja tibicosa na saharozi (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049289
Kurtoić, Domagoj. "Optimiranje uvjeta uzgoja tibicosa na saharozi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049289
Kurtoić, Domagoj. "Optimiranje uvjeta uzgoja tibicosa na saharozi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049289
Kurtoić, D. (2020). 'Optimiranje uvjeta uzgoja tibicosa na saharozi', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.04.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049289
Kurtoić D. Optimiranje uvjeta uzgoja tibicosa na saharozi [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 22.04.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049289
D. Kurtoić, "Optimiranje uvjeta uzgoja tibicosa na saharozi", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049289