diplomski rad
Optimiranje uvjeta uzgoja tibicosa na saharozi

Kurtoić, Domagoj
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Kurtoić, D. (2020). Optimiranje uvjeta uzgoja tibicosa na saharozi (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049289

Kurtoić, Domagoj. "Optimiranje uvjeta uzgoja tibicosa na saharozi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049289

Kurtoić, Domagoj. "Optimiranje uvjeta uzgoja tibicosa na saharozi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049289

Kurtoić, D. (2020). 'Optimiranje uvjeta uzgoja tibicosa na saharozi', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 30.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049289

Kurtoić D. Optimiranje uvjeta uzgoja tibicosa na saharozi [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 30.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049289

D. Kurtoić, "Optimiranje uvjeta uzgoja tibicosa na saharozi", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049289

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.