Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Gulin, M. (2020). Utvrđivanje prisutnosti glutena u različitim sortama riže ELISA metodom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:438954
Gulin, Mihaela. "Utvrđivanje prisutnosti glutena u različitim sortama riže ELISA metodom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:438954
Gulin, Mihaela. "Utvrđivanje prisutnosti glutena u različitim sortama riže ELISA metodom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:438954
Gulin, M. (2020). 'Utvrđivanje prisutnosti glutena u različitim sortama riže ELISA metodom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:438954
Gulin M. Utvrđivanje prisutnosti glutena u različitim sortama riže ELISA metodom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:438954
M. Gulin, "Utvrđivanje prisutnosti glutena u različitim sortama riže ELISA metodom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:438954