diplomski rad
Utjecaj moringe na fizikalno-kemijske karakteristike i fermentaciju kravljeg mlijeka

Miksera, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Miksera, I. (2020). Utjecaj moringe na fizikalno-kemijske karakteristike i fermentaciju kravljeg mlijeka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:487712

Miksera, Ivana. "Utjecaj moringe na fizikalno-kemijske karakteristike i fermentaciju kravljeg mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:487712

Miksera, Ivana. "Utjecaj moringe na fizikalno-kemijske karakteristike i fermentaciju kravljeg mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:487712

Miksera, I. (2020). 'Utjecaj moringe na fizikalno-kemijske karakteristike i fermentaciju kravljeg mlijeka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:487712

Miksera I. Utjecaj moringe na fizikalno-kemijske karakteristike i fermentaciju kravljeg mlijeka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 23.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:487712

I. Miksera, "Utjecaj moringe na fizikalno-kemijske karakteristike i fermentaciju kravljeg mlijeka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:487712

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.