Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Miksera, I. (2020). Utjecaj moringe na fizikalno-kemijske karakteristike i fermentaciju kravljeg mlijeka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:487712
Miksera, Ivana. "Utjecaj moringe na fizikalno-kemijske karakteristike i fermentaciju kravljeg mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:487712
Miksera, Ivana. "Utjecaj moringe na fizikalno-kemijske karakteristike i fermentaciju kravljeg mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:487712
Miksera, I. (2020). 'Utjecaj moringe na fizikalno-kemijske karakteristike i fermentaciju kravljeg mlijeka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:487712
Miksera I. Utjecaj moringe na fizikalno-kemijske karakteristike i fermentaciju kravljeg mlijeka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:487712
I. Miksera, "Utjecaj moringe na fizikalno-kemijske karakteristike i fermentaciju kravljeg mlijeka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:487712