diplomski rad
Metode određivanja reduktivnih sumpornih spojeva u vinu

Đukić, Darija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina

Citirajte ovaj rad

Đukić, D. (2020). Metode određivanja reduktivnih sumpornih spojeva u vinu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452929

Đukić, Darija. "Metode određivanja reduktivnih sumpornih spojeva u vinu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452929

Đukić, Darija. "Metode određivanja reduktivnih sumpornih spojeva u vinu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452929

Đukić, D. (2020). 'Metode određivanja reduktivnih sumpornih spojeva u vinu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452929

Đukić D. Metode određivanja reduktivnih sumpornih spojeva u vinu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452929

D. Đukić, "Metode određivanja reduktivnih sumpornih spojeva u vinu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452929

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.