disertacija
Primjena inovativnih procesnih tehnika radi smanjenja nastanka akrilamida u prženim proizvodima

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Kabinet za procese pripreme hrane

Citirajte ovaj rad

Mandić Andačić, I. (2019). Primjena inovativnih procesnih tehnika radi smanjenja nastanka akrilamida u prženim proizvodima (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867656

Mandić Andačić, Ivana. "Primjena inovativnih procesnih tehnika radi smanjenja nastanka akrilamida u prženim proizvodima." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867656

Mandić Andačić, Ivana. "Primjena inovativnih procesnih tehnika radi smanjenja nastanka akrilamida u prženim proizvodima." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867656

Mandić Andačić, I. (2019). 'Primjena inovativnih procesnih tehnika radi smanjenja nastanka akrilamida u prženim proizvodima', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.08.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867656

Mandić Andačić I. Primjena inovativnih procesnih tehnika radi smanjenja nastanka akrilamida u prženim proizvodima [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 02.08.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867656

I. Mandić Andačić, "Primjena inovativnih procesnih tehnika radi smanjenja nastanka akrilamida u prženim proizvodima", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867656

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.