diplomski rad
Povezanost povišene razine urata u krvi s prehrambenim navikama, antropometrijskim i biokemijskim parametrima kod osoba oboljelih od šećerne bolesti

Farac, Marija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane

Citirajte ovaj rad

Farac, M. (2021). Povezanost povišene razine urata u krvi s prehrambenim navikama, antropometrijskim i biokemijskim parametrima kod osoba oboljelih od šećerne bolesti (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:362613

Farac, Marija. "Povezanost povišene razine urata u krvi s prehrambenim navikama, antropometrijskim i biokemijskim parametrima kod osoba oboljelih od šećerne bolesti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:362613

Farac, Marija. "Povezanost povišene razine urata u krvi s prehrambenim navikama, antropometrijskim i biokemijskim parametrima kod osoba oboljelih od šećerne bolesti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:362613

Farac, M. (2021). 'Povezanost povišene razine urata u krvi s prehrambenim navikama, antropometrijskim i biokemijskim parametrima kod osoba oboljelih od šećerne bolesti', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:362613

Farac M. Povezanost povišene razine urata u krvi s prehrambenim navikama, antropometrijskim i biokemijskim parametrima kod osoba oboljelih od šećerne bolesti [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:362613

M. Farac, "Povezanost povišene razine urata u krvi s prehrambenim navikama, antropometrijskim i biokemijskim parametrima kod osoba oboljelih od šećerne bolesti", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:362613

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.