Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Filipan, K. (2021). Utjecaj dodatka ekstrakta lista masline (Olea europaea) na fizikalnokemijske karakteristike i fermentaciju kravljeg mlijeka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628708
Filipan, Katarina. "Utjecaj dodatka ekstrakta lista masline (Olea europaea) na fizikalnokemijske karakteristike i fermentaciju kravljeg mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628708
Filipan, Katarina. "Utjecaj dodatka ekstrakta lista masline (Olea europaea) na fizikalnokemijske karakteristike i fermentaciju kravljeg mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628708
Filipan, K. (2021). 'Utjecaj dodatka ekstrakta lista masline (Olea europaea) na fizikalnokemijske karakteristike i fermentaciju kravljeg mlijeka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628708
Filipan K. Utjecaj dodatka ekstrakta lista masline (Olea europaea) na fizikalnokemijske karakteristike i fermentaciju kravljeg mlijeka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 02.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628708
K. Filipan, "Utjecaj dodatka ekstrakta lista masline (Olea europaea) na fizikalnokemijske karakteristike i fermentaciju kravljeg mlijeka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628708