Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Šarić, M. (2021). Utjecaj unosa proteina na očuvanje mišićne mase, snage i funkcije kod starijih osoba (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:923609
Šarić, Marta. "Utjecaj unosa proteina na očuvanje mišićne mase, snage i funkcije kod starijih osoba." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:923609
Šarić, Marta. "Utjecaj unosa proteina na očuvanje mišićne mase, snage i funkcije kod starijih osoba." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:923609
Šarić, M. (2021). 'Utjecaj unosa proteina na očuvanje mišićne mase, snage i funkcije kod starijih osoba', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:923609
Šarić M. Utjecaj unosa proteina na očuvanje mišićne mase, snage i funkcije kod starijih osoba [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:923609
M. Šarić, "Utjecaj unosa proteina na očuvanje mišićne mase, snage i funkcije kod starijih osoba", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:923609