završni rad
Prevencija kardiovaskularnih bolesti prehranom

Haramustek, Laura
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane

Citirajte ovaj rad

Haramustek, L. (2021). Prevencija kardiovaskularnih bolesti prehranom (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:066621

Haramustek, Laura. "Prevencija kardiovaskularnih bolesti prehranom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:066621

Haramustek, Laura. "Prevencija kardiovaskularnih bolesti prehranom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:066621

Haramustek, L. (2021). 'Prevencija kardiovaskularnih bolesti prehranom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:066621

Haramustek L. Prevencija kardiovaskularnih bolesti prehranom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:066621

L. Haramustek, "Prevencija kardiovaskularnih bolesti prehranom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:066621

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.