Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad
Skračić, L. (2021). Prehrana stogodišnjaka: utjecaj restrikcije energijskog unosa i pretežito biljne prehrane na dugovječnost (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:732871
Skračić, Leona. "Prehrana stogodišnjaka: utjecaj restrikcije energijskog unosa i pretežito biljne prehrane na dugovječnost." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:732871
Skračić, Leona. "Prehrana stogodišnjaka: utjecaj restrikcije energijskog unosa i pretežito biljne prehrane na dugovječnost." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:732871
Skračić, L. (2021). 'Prehrana stogodišnjaka: utjecaj restrikcije energijskog unosa i pretežito biljne prehrane na dugovječnost', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:732871
Skračić L. Prehrana stogodišnjaka: utjecaj restrikcije energijskog unosa i pretežito biljne prehrane na dugovječnost [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 20.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:732871
L. Skračić, "Prehrana stogodišnjaka: utjecaj restrikcije energijskog unosa i pretežito biljne prehrane na dugovječnost", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:732871