završni rad
Učinkovitost prehrane s niskim udjelom fermentabilnih ugljikohidrata u liječenju sindroma iritabilnog crijeva

Canjuga, Dora
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane

Citirajte ovaj rad

Canjuga, D. (2021). Učinkovitost prehrane s niskim udjelom fermentabilnih ugljikohidrata u liječenju sindroma iritabilnog crijeva (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:481246

Canjuga, Dora. "Učinkovitost prehrane s niskim udjelom fermentabilnih ugljikohidrata u liječenju sindroma iritabilnog crijeva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:481246

Canjuga, Dora. "Učinkovitost prehrane s niskim udjelom fermentabilnih ugljikohidrata u liječenju sindroma iritabilnog crijeva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:481246

Canjuga, D. (2021). 'Učinkovitost prehrane s niskim udjelom fermentabilnih ugljikohidrata u liječenju sindroma iritabilnog crijeva', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:481246

Canjuga D. Učinkovitost prehrane s niskim udjelom fermentabilnih ugljikohidrata u liječenju sindroma iritabilnog crijeva [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:481246

D. Canjuga, "Učinkovitost prehrane s niskim udjelom fermentabilnih ugljikohidrata u liječenju sindroma iritabilnog crijeva", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:481246

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.