Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Marinović, I. (2021). Usporedba kvalitete plodova jagoda uzgojenih na četiri različita geografska područja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:014339
Marinović, Iva. "Usporedba kvalitete plodova jagoda uzgojenih na četiri različita geografska područja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:014339
Marinović, Iva. "Usporedba kvalitete plodova jagoda uzgojenih na četiri različita geografska područja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:014339
Marinović, I. (2021). 'Usporedba kvalitete plodova jagoda uzgojenih na četiri različita geografska područja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 31.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:014339
Marinović I. Usporedba kvalitete plodova jagoda uzgojenih na četiri različita geografska područja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 31.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:014339
I. Marinović, "Usporedba kvalitete plodova jagoda uzgojenih na četiri različita geografska područja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:014339