završni rad
Usporedba kvalitete plodova jagoda uzgojenih na četiri različita geografska područja

Marinović, Iva
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Marinović, I. (2021). Usporedba kvalitete plodova jagoda uzgojenih na četiri različita geografska područja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:014339

Marinović, Iva. "Usporedba kvalitete plodova jagoda uzgojenih na četiri različita geografska područja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:014339

Marinović, Iva. "Usporedba kvalitete plodova jagoda uzgojenih na četiri različita geografska područja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:014339

Marinović, I. (2021). 'Usporedba kvalitete plodova jagoda uzgojenih na četiri različita geografska područja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:014339

Marinović I. Usporedba kvalitete plodova jagoda uzgojenih na četiri različita geografska područja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:014339

I. Marinović, "Usporedba kvalitete plodova jagoda uzgojenih na četiri različita geografska područja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:014339

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.