Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Krsnik, A. (2021). Određivanje aktivnosti saharoza fosforilaze HPAE-PAD metodom (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:521159
Krsnik, Antonia. "Određivanje aktivnosti saharoza fosforilaze HPAE-PAD metodom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:521159
Krsnik, Antonia. "Određivanje aktivnosti saharoza fosforilaze HPAE-PAD metodom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:521159
Krsnik, A. (2021). 'Određivanje aktivnosti saharoza fosforilaze HPAE-PAD metodom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:521159
Krsnik A. Određivanje aktivnosti saharoza fosforilaze HPAE-PAD metodom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 25.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:521159
A. Krsnik, "Određivanje aktivnosti saharoza fosforilaze HPAE-PAD metodom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:521159