Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Ivček, B. (2021). Tradicionalni sirevi hrvatske- karakteristike i tehnologija proizvodnje (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:181545
Ivček, Barbara. "Tradicionalni sirevi hrvatske- karakteristike i tehnologija proizvodnje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:181545
Ivček, Barbara. "Tradicionalni sirevi hrvatske- karakteristike i tehnologija proizvodnje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:181545
Ivček, B. (2021). 'Tradicionalni sirevi hrvatske- karakteristike i tehnologija proizvodnje', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:181545
Ivček B. Tradicionalni sirevi hrvatske- karakteristike i tehnologija proizvodnje [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 24.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:181545
B. Ivček, "Tradicionalni sirevi hrvatske- karakteristike i tehnologija proizvodnje", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:181545