Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Žepić, I. (2021). Karakterizacija bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) primjenom frakcioniranja polifenolnih spojeva (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:797422
Žepić, Ivana. "Karakterizacija bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) primjenom frakcioniranja polifenolnih spojeva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:797422
Žepić, Ivana. "Karakterizacija bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) primjenom frakcioniranja polifenolnih spojeva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:797422
Žepić, I. (2021). 'Karakterizacija bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) primjenom frakcioniranja polifenolnih spojeva', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:797422
Žepić I. Karakterizacija bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) primjenom frakcioniranja polifenolnih spojeva [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 13.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:797422
I. Žepić, "Karakterizacija bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) primjenom frakcioniranja polifenolnih spojeva", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:797422