završni rad
Utjecaj odabranih sojeva kvasaca na sintezu okratoksina A

Gradečki, Laura
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica

Citirajte ovaj rad

Gradečki, L. (2021). Utjecaj odabranih sojeva kvasaca na sintezu okratoksina A (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796217

Gradečki, Laura. "Utjecaj odabranih sojeva kvasaca na sintezu okratoksina A." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796217

Gradečki, Laura. "Utjecaj odabranih sojeva kvasaca na sintezu okratoksina A." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796217

Gradečki, L. (2021). 'Utjecaj odabranih sojeva kvasaca na sintezu okratoksina A', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796217

Gradečki L. Utjecaj odabranih sojeva kvasaca na sintezu okratoksina A [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 27.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796217

L. Gradečki, "Utjecaj odabranih sojeva kvasaca na sintezu okratoksina A", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796217

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.