završni rad
Utjecaj vrste otapala na udio ukupnih fenola u ekstraktu lista smokve

Šiptar, Paula
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Šiptar, P. (2021). Utjecaj vrste otapala na udio ukupnih fenola u ekstraktu lista smokve (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:777726

Šiptar, Paula. "Utjecaj vrste otapala na udio ukupnih fenola u ekstraktu lista smokve." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:777726

Šiptar, Paula. "Utjecaj vrste otapala na udio ukupnih fenola u ekstraktu lista smokve." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:777726

Šiptar, P. (2021). 'Utjecaj vrste otapala na udio ukupnih fenola u ekstraktu lista smokve', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:777726

Šiptar P. Utjecaj vrste otapala na udio ukupnih fenola u ekstraktu lista smokve [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 29.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:777726

P. Šiptar, "Utjecaj vrste otapala na udio ukupnih fenola u ekstraktu lista smokve", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:777726

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.