Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Šiptar, P. (2021). Utjecaj vrste otapala na udio ukupnih fenola u ekstraktu lista smokve (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:777726
Šiptar, Paula. "Utjecaj vrste otapala na udio ukupnih fenola u ekstraktu lista smokve." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:777726
Šiptar, Paula. "Utjecaj vrste otapala na udio ukupnih fenola u ekstraktu lista smokve." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:777726
Šiptar, P. (2021). 'Utjecaj vrste otapala na udio ukupnih fenola u ekstraktu lista smokve', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:777726
Šiptar P. Utjecaj vrste otapala na udio ukupnih fenola u ekstraktu lista smokve [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 05.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:777726
P. Šiptar, "Utjecaj vrste otapala na udio ukupnih fenola u ekstraktu lista smokve", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:777726