Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Šturlan, M. (2021). Ljuske kakaovog ploda i kakaovog zrna – sastav i primjena (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:222797
Šturlan, Maja. "Ljuske kakaovog ploda i kakaovog zrna – sastav i primjena." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:222797
Šturlan, Maja. "Ljuske kakaovog ploda i kakaovog zrna – sastav i primjena." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:222797
Šturlan, M. (2021). 'Ljuske kakaovog ploda i kakaovog zrna – sastav i primjena', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:222797
Šturlan M. Ljuske kakaovog ploda i kakaovog zrna – sastav i primjena [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:222797
M. Šturlan, "Ljuske kakaovog ploda i kakaovog zrna – sastav i primjena", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:222797