završni rad
Potencijal korištenja bukovine biotehnološkim metodama

Žugec, Mihaela
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Žugec, M. (2021). Potencijal korištenja bukovine biotehnološkim metodama (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:966547

Žugec, Mihaela. "Potencijal korištenja bukovine biotehnološkim metodama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:966547

Žugec, Mihaela. "Potencijal korištenja bukovine biotehnološkim metodama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:966547

Žugec, M. (2021). 'Potencijal korištenja bukovine biotehnološkim metodama', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:966547

Žugec M. Potencijal korištenja bukovine biotehnološkim metodama [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:966547

M. Žugec, "Potencijal korištenja bukovine biotehnološkim metodama", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:966547

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.