Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Rudnik, M. (2021). Izrada prijedloga HACCP-plana u proizvodnji tradicionalnih sireva tvrdog tipa – primjer paškog sira (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:951612
Rudnik, Martina. "Izrada prijedloga HACCP-plana u proizvodnji tradicionalnih sireva tvrdog tipa – primjer paškog sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:951612
Rudnik, Martina. "Izrada prijedloga HACCP-plana u proizvodnji tradicionalnih sireva tvrdog tipa – primjer paškog sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:951612
Rudnik, M. (2021). 'Izrada prijedloga HACCP-plana u proizvodnji tradicionalnih sireva tvrdog tipa – primjer paškog sira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:951612
Rudnik M. Izrada prijedloga HACCP-plana u proizvodnji tradicionalnih sireva tvrdog tipa – primjer paškog sira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:951612
M. Rudnik, "Izrada prijedloga HACCP-plana u proizvodnji tradicionalnih sireva tvrdog tipa – primjer paškog sira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:951612