Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Štefančić, M. (2022). Formuliranje inkapsuliranih sustava polifenolnog ekstrakta dobričice (Glechoma hederacea L.) primjenom liposoma i ionskog geliranja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:082078
Štefančić, Martina. "Formuliranje inkapsuliranih sustava polifenolnog ekstrakta dobričice (Glechoma hederacea L.) primjenom liposoma i ionskog geliranja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:082078
Štefančić, Martina. "Formuliranje inkapsuliranih sustava polifenolnog ekstrakta dobričice (Glechoma hederacea L.) primjenom liposoma i ionskog geliranja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:082078
Štefančić, M. (2022). 'Formuliranje inkapsuliranih sustava polifenolnog ekstrakta dobričice (Glechoma hederacea L.) primjenom liposoma i ionskog geliranja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:082078
Štefančić M. Formuliranje inkapsuliranih sustava polifenolnog ekstrakta dobričice (Glechoma hederacea L.) primjenom liposoma i ionskog geliranja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:082078
M. Štefančić, "Formuliranje inkapsuliranih sustava polifenolnog ekstrakta dobričice (Glechoma hederacea L.) primjenom liposoma i ionskog geliranja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:082078