diplomski rad
Revizija HACCP sustava u ugostiteljskom objektu s veganskom ponudom i ekološkim certifikatom

Lastovčić, Maja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Lastovčić, M. (2022). Revizija HACCP sustava u ugostiteljskom objektu s veganskom ponudom i ekološkim certifikatom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:012841

Lastovčić, Maja. "Revizija HACCP sustava u ugostiteljskom objektu s veganskom ponudom i ekološkim certifikatom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:012841

Lastovčić, Maja. "Revizija HACCP sustava u ugostiteljskom objektu s veganskom ponudom i ekološkim certifikatom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:012841

Lastovčić, M. (2022). 'Revizija HACCP sustava u ugostiteljskom objektu s veganskom ponudom i ekološkim certifikatom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:012841

Lastovčić M. Revizija HACCP sustava u ugostiteljskom objektu s veganskom ponudom i ekološkim certifikatom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 17.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:012841

M. Lastovčić, "Revizija HACCP sustava u ugostiteljskom objektu s veganskom ponudom i ekološkim certifikatom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:012841

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.